yozgat çiçekçilerinden şehir hastanesine çiçek göndermek hakkında


  • sevgili yozgatlılar yada yozgata çiçek göndermek isteyen çiçek severler çok kısa bir süre önce yozgata avrupa standartlarının üstünde bir şehir hastanesi yapıldı hastane 5 yıldız konforunda ve alışılmışın dışında bir disiplin ile çalışmaktadır. hal böyle olunca çiçek siparişlerinde de hastane içeresinde bir takım sıkıntılar yaşanmaktadır şöyle ki hastane içeresinde bir çiçekçi mevcut olmasına rağmen hasta ziyaretleri için canlı kesme çiçek ve canlı saksı çiceği ni hastalar için kabul etmemekte ancak yapay çiçeğe müsade etmektedirler.
  • Tabiki aynı durum doktorlar ve çalışanlar için geçerli değildir yani yozgat şehir hastanesindeki bir sevdiğinize ve ya yakınınız olan doktor veya bir çalışana istediğiniz çiçeği göndermenizde hiç bir kısıtlama yoktur.
  • Peki illaki bir canlı çiçek göndererek hastanıza moral olsun diye sıra dışı bir çiçekle mutlu etmeninn bir yolu yok mu? elbetteki var yozgat çiçekçisi olarak bununda bir yolunu buldur mini baçe adını verdiğimiz tamamen el yapımı objelerle tasarladığımız cam objlerlerdeki özel canlı çiçeklerimizi hastalarınızın yanı başına ulaştırmanız çok kolay peki bu ürün nasıl bir şey ? aşağıda resmini gördüğünüz gibi özel bir ürün


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ALACA ÇİÇEK EVİ 0546 2050107 ALACA ÇİÇEKÇİ,ALACAYA ÇİÇEK,ALACA'DA ÇİÇEKÇİ,ÇORUM ALACA ÇİÇEKCİ